Redigering af en varelinie i et projekt

Vi har nu tilføjet muligheden for at redigere en varelinie i et projekt

Redigering af en varelinie i et projekt

Vi har nu tilføjet muligheden for at redigere en varelinie i et projekt

Vi har nu opdateret projektmodulet, og tilføjet muligheden for at redigere en varelinie i listen.
Det har tidligere været sådan, at man skulle slette den og oprette den på ny. Det var lidt irriterende, hvis man så også havde oprettet en arbejdsseddel på varelinien. Man har godt kunne ændre tider, når man opretter en arbejdsseddel, men ikke ændre ved den valgte vare. Som det fremgår af nedenstående illustration, er der nu kommet et ikon yderligere ved siden af slet og opret arbejdsseddel.


Når man klikker på rediger ikonet, åbnes den pågældende varelinie i nyt vindue, som det illustreres på nedenstående billede.


Her kan man så ændre alle indtastninger, herunder vare, timer/antal og indtaste en ny beskrivelse. Og som det står skrevet, skal man så lige huske at ændre tider i arbejdssedlen, hvis det er timer man ønsker at ændre. 

Man kan også ændre om varelinien skal faktureres. Og såfremt man ændrer det til at varelinien ikke skal faktureres, vil det ikke længere være muligt at ændre den, og man vil nu være nødt til at slette den og oprette på ny, hvis den skal ændres. Som nedenstående billede viser er der ikke længere et rediger ikon ud for den pågældende varelinie.

0 kommentarer

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud