Fra/tilvælg godkendelse af kørsel

Fra/tilvælg godkendelse af kørsel af afdelingsleder

Fra/tilvælg godkendelse af kørsel

Fra/tilvælg godkendelse af kørsel af afdelingsleder

Vi har nu lavet muligheden for at man fra administrations modulet kan til eller fra vælge om en kørsel skal godkendes af medarbejderens afdelingsleder.I enkeltmands- eller små  firmaer med få ansatte, er der ikke nødvendigvis en afdelingsleder. Så derfor giver det ikke mening at man skal sende en kørsel til godkendelse før man kan få sine kørepenge udbetalt.Så derfor har vi lavet det sådan, at når man sætter sit system op, skal man tage stilling til om man vil godkende kørsler automatisk, eller om de skal sendes til godkendelse først. Man kan selvfølgelig godt lave ændringen senere, og man vil derved få en advarsel om ændringen. Hvis godkendelse fravælges, vil alle kørsler uden en godkendelse, automatisk blive godkendt.

På den måde sikrer vi, at der ikke er nogen kørsler der hænger i systemet. Muligheder for at sende til godkendelse fra medarbejderens side, fjernes nemlig også og vil ikke blive vist, så fremt der skulle være nogen ikke godkendte.

0 kommentarer

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud