Reminder modul

Glem aldrig en aftale eller en betaling

Reminder modul

Glem aldrig en aftale eller en betaling

Så er der kommet en opdatering til reminder modulet.

Standard påmindelser
Vi har i et stykke tid haft standard påmindelser som er pre installeret i systemet. De forskellige påmindelser har dækket alt fra opgave udsendelser til aftaler på datoer i temet.


Egne påmindelser
Men nu har vi videre-udviklet modulet, så man nu kan lave sine egne påmindelser. Og her er der flere indstillinger. Man kan oprette en dato for udsendelsen, som så sendes om natten i en natlig kørsel på serveren. Eller man kan undlade at sætte en dato, og påmindelsen bliver så udsendt alle nætter frem til at man fjerne den igen. 


Besked typer
Man kan indtaste en besked i HTML som bliver udsendt i mailen, og man kan indtaste en besked til SMS. Der er jo stor forskel i hvorledes man man læse en email eller en SMS, så derfor er SMS en meget sparsom besked.


Modtagere af email
Når man indtaster sine egne email påmindelser, skal man vælge en eller flere modtager. Vælger man flere, skal hver modtager adses med et semi-colon.

Modtagere af SMS
Når man indtaster sine egne SMS påmindelser, kan man også her vælge at sætte en eller flere modtagere på. Disse skal ligeledes adses med et semi-colon

0 kommentarer

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud