Referencer - brugere af Flexintra systemet

Referencer

Nedenfor, har vi listet nogle af de referencer vi har på kunder som bruger Flexintra systemet. Vi har forsøgt at lave en liste, så den består af brugere for de mange forskellige typer systemer som vi levere. Dette er for at vise et så bredt udsnit som muligt.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Har du lyst til at kontakte en af vores referencer, så skriv til os, og vi vil forsøge at etablere en kontakt så du kan stille spørgsmål til systemet. Det er nogen gange godt at høre andres mening inden man selv bestemmer sig for at købe et produkt.

Ny kunde - Uvelse Idrætsforening

Så er det kommet en ny kunde til Flexintra applikationen. 
UIF har bestilt en løsning med fuldt intranet og extranet til deres medlemmer og frivillige medarbejdere samt et månedligt opdaterings abonnement.


Indtil videre er det dog uden at tage økonomi modulet i brug, da man lige skal have afsluttet året.
Men på sigt er det meningen at alle opgaver skal lægges over i applikationen, da der er mange penge at spare i månedlige abonnementer i de gængse økonomi programmer. 


Og som en lille bonus, er alle opgaver samlet et sted.


uif.flexintra.net

Mejbo ejendomsadministration og Bogføring

MEjBo Ejendomsadministration & Bogføring beskæftiger sig med professionel administration af henholdsvis andelsboligforeninger, ejerforeninger og private
udlejnings - ejendomme samt bogførings- og bogholderiassistance for små og mellemstore virksomheder.
Vi har en bred erfaring og et mangeårigt indgående branchekendskab, der sammenholdt med
vores vision gør, at vi kan tilbyde et samarbejde hvor indsigt, engagement og ikke mindst et højt og personligt serviceniveau er i højsædet.
Vores kundeporteføjle bliver aldrig større og mere omfattende end at vi hele tiden er i stand til at levere samme høje servicestandard og kundepleje,
som efter vores bedste overbevisning er hele drivkraften bag et godt og forhåbentligt langvarigt samarbejde.
Vi benytter moderne IT-løsninger, således at vores kunder døgnet rundt har web-adgang til diverse relevante dokumenter, regnskabsoplysninger m.v.

"Jeg kontaktede FlexIntra ApS med henblik på design og opsætning af en hjemmeside i forbindelse med opstart af egen ejendomsadministration- og bogføringsvirksomhed.
Jeg havde samtidig ladet mig fortælle, at Flexintra havde udviklet et program, der bl.a. kunne opfylde mit ønske om,
at mine kunder kunne få onlineadgang 24 timer i døgnet til bl.a. relevante dokumenter, regnskabsoplysninger m.v.
Det færdige resultat af min hjemmeside og de tilknyttede services med onlineadgang – som i øvrigt er meget brugervenligt – er blevet fantastisk,
og hele forløbet inden da er forgået helt upåklageligt.

Jeg må sige, at der bliver reageret prompte fra Flexintra’s side, når og hvis man har brug for assistance eller andet.
Jeg kan kun anbefale andre at benytte sig af FlexIntra’s professionelle løsninger.
Jeg ved i hvert fald nu, at min beslutning har medført en reducering af min egen arbejdsbyrde. "


www.mejbo.dk

Js-Byggeteknik

JS-byggeteknik har købt det fulde system til administration af deres virksomhed.

JS-Byggeteknik er en virksomhed med stor baggrundsviden inden for de tekniske fag. Det kan bla. nævnes at de håndterer Termografering, Diverse målinger, tegninger og Rapporter i forbindelse med byggeri, hvad enten det er nybyggeri eller renoveringjs-byggeteknik.dk

Interdan Leasing A/S

Interdan Leasing A/S har fået udviklet en ny online beregner til beregning af deres leasing biler.

Beregneren er samtidigt leveret med et extranet og intranet til deres medarbejdere


interdan.flexintra.net

Highfive

Flexintra har leveret highfives intranet løsning som de bruger i deres daglige arbejde med at skaffe unge kriminelle i arbejde.


highfive.net

Grundejer foreningen Tofteparken

Toftenparken havde en udfordring i at få medlemmerne mere engageret i foreningens arbejde. Desuden var der irritationer over at man som medlem aldrig kunne finde foreningens papirer. Med flexintra løsningen, er det nu nemt for medlemmerne at finde dokumenter. Og bestyrelsen kan nemt advisere medlemmerne om nye tiltag i foreningen. Og med tilmeldings modulet er det blevet nemt at modtage tilmeldinger til arrangementer.


tofteparkenuvelse.dk

Ny Tøjhus 2 Ejerforeningen (Punkthuset)

Foreningen E/F Ny Tøjhus II, består af 21 ejerlejligheder. Ejerforeningen har købt et flexintra bolig intranet som skal bruges til formidling af nyheder, interne links samt en nemmere måde at informere beboere i foreningen om nye tiltag, regler osv.


nt2ef.dk

dsdk.dk

dsdk.dk er en hjemmeside som har været under ombygning i flere år. Ønsket er at skabe en side til daglig inspiration på Dagkirurgiske afdelinger, og hvor der kan udveksles erfaringer, vidensdele og fremme samarbejdet ikke mindst for vores medlemmer, men også for andre med interesse for dagkirurgi. DSDK.dk har over 400 brugere


dsdk.dk

nettoudlejning.dk

Side til udlejning af slushice maskiner, popcornmaskiner samt meget andet. Særdeles konkurrencedygtige priser. Har fået udviklet et produkt modul til fremvisning af udlejningsmateriel. Der er tilknyttet en indkøbskurv til modulet, så brugeren kan sende en samlet forespørgsel på maskiner og koncentrater.


nettoudlejning.flexintra.net

Uvelse u11 fodboldhold

Dette system er leveret til Uvelse U11 fodboldholds hjemmeside og intranet. Siden bliver brugt til at vise kampdata, tilmeldinger til kampe, kampreferater samt nyheder og andre nyttige ting for et fodbold hold.


uif.flexintra.net

Vi gemmer det du glemmer

På serialsafe kan du gemme vigtige informationer omkring det inventar du har i dit hjem. Gem serienumre, boner, billeder, indkøbspris samt meget andet. Alt sammen bliver krypteret efter den bedste kryptering der findes i dag. Skulle uheldet være ude, kan du lave en password beskyttet PDF fil til at sende til dit lokale politi. På den måde fremskynder vi processen med at finde dine stjålne effekter igen. Der tages dagligt backup af alle data, så du kan trygt gemme informationerne hos serialsafe. Som bruger på flexintra, kan du gratis oprette en konto. Så begynd allerede i dag


serialsafe.dk

Operationssygeplejersken.dk

Operationssygeplejerksen.dk, er opstået ud fra et behov for at dele erfaringer og viden for operationssygeplejersker. I første omgang vil det kun være personalet på operationsstuerne på Hillerød sygehus, som vil få mulighed for at benytte denne portal til vidensdeling og kommunikation. Men planen er, at det snart vil blive tilbudt alle operationssygeplejersker på alle sygehuse i Danmark.     
"Jeg ville gerne have lavet en hjemmeside som ikke helt passede ind i flexintra’s system, men samtidig ville jeg gerne benytte mig af funktionaliteten bag flexintra. Vi snakkede om hvad jeg gerne ville have på min hjemmeside og hvordan de kunne laves. Jeg havde rigtig mange ønsker og forslag og I lyttede og guidede mig på rette vej. Nu har jeg en hjemmeside som jeg er rigtig glad for og jeg vil gerne anbefale andre at bruge Flexintra. De har været meget professionelle, hurtige til at respondere på mine ønsker og yderst behjælpelige til at opfylde mine mange krav. Med venlig hilsen operationssygeplejersken.dk"    


Operationssygeplejersken.dk

Lund-bundgaard.dk

Er en families hjemmeside. Den bruges til tilmeldinger til arrangementer. Med tilmeldingsmodulet, er det nemt at modtage tilmeldinger fra venner til fester. Den bliver desuden brugt til nyhedsformidling og salg af brugte ting.


Lund-bundgaard.dk

Andelsforeningen A/B P.D. Løvs Allé

Andelsforeningen A/B P.D. Løvs Allé 18-20 / Thorsgade 68 , havde som så mange andre, problemer med at få informationer ud til sine medlemmer. Og der var en lang responstid på tilmeldinger. Desuden var der ingen som havde styr på hvor foreningens dokumenter befandt sig. Man efterspurgte derfor en løsning som kunne håndtere afstemninger, dokumenter, medlemsadministration. I det hele taget et system som kunne gøre arbejdsgangen nemmere, samt spare penge i form af porto, papir og ikke mindst tid.


pdlat.flexintra.net

Uvelse Fibernet

Fibernet foreningen bruger flexintra systemet til administrering af deres 60-70 medlemmer i deres fibernet forening.

"Vor forening som har 60-70 medlemmer, har anvendt et web-baseret system til medlemsadministration, udviklet af Flexintra, siden marts 2009. Vi har været og er fortsat meget tilfredse med systemets funktionalitet og tilgængelighed. Det er først og fremmest enkelt for både medlemmerne og administratoren. Det løser mange trivielle opgaver så som medlemskabsfornyelse, faktura håndtering, ind- og udmeldelser mm. på en måde som er både logisk og ligefrem. Jeg vil desuden særligt fremhæve muligheden for nyhedsformidling. For vor egen forening er denne funktion altafgørende. Kombinationen med nyhedsindlæg på hjemmesiden og automatisk fremsendelse af advis pr. e-mail til det enkelte medlem er suveræn. Vore medlemmer er meget tilfredse. Relevante nyheder kommer til dem på en hurtig og effektiv måde. Flexintra er yderst responsiv, hvis vi oplever problemer. Det var - for at være ærlig - den væsentligste bekymring, vi havde, da vi valgte systemet. Denne bekymring har vist sig helt ubegrundet. Jeg kan bestem anbefale systemet, som jeg sagtens kan se fungere i en lang række af andre foreningstyper end vores. Jesper Vandam Bestyrelsesmedlem (Redaktør og medlemsansvarlig)Uvelse-Lystrup Bredbåndsforening"


ulbf.flexintra.net

LMP2002.dk

LMP2002 trængte til et nyt design, og man valgte derfor at, når man alligevel var i gang med den helt store design omlægning, at få opdateret sit medlemssystem, nyhedsformidling og faktura system til noget nyt. Og valget faldt helt naturligt på flexintra, som har alle de funktioner som foreningen efterspurgte.


LMP2002.flexintra.net

leidecker.dk

Er en familie hjemmeside. Den bruges til tilmeldinger til arrangementer. Med tilmeldingsmodulet, er det nemt at modtage tilmeldinger fra venner til fester. Den bliver desuden brugt til nyhedsformidling, forum galleri og blog.


leidecker.flexintra.net

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud