Privat Politik

Privat Politik

Velkommen til vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger! Når du bruger vores webstedstjenester, tiltror du os med dine oplysninger. Denne Privat Politik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi gør det og hvad vi gør med det. Når du deler oplysninger med os, kan vi gøre vores tjenester endnu bedre for dig. Vi kan f.eks. Vise dig mere relevante søgeresultater og annoncer. Når du bruger vores tjenester, ønsker vi, at du er klar over, hvordan vi bruger oplysningerne og hvordan du kan beskytte dit privatliv. Dette er vigtigt; vi håber du vil tage tid til at læse det omhyggeligt. Vi har forsøgt at holde det så enkelt som muligt.

Vores kunder har ret til, at få adgang til og redigere alle personlige data vedrørende dem, og at gøre indsigelse mod behandlingen af sådanne data ved at henvende sig skriftligt til enhver tid. Selskabet bestræber sig på at indføre hensigtsmæssige forholdsregler for at beskytte personoplysningernes sikkerhed og privatliv og for at forhindre, at de bliver udgivet, ødelagt eller atl uautoriserede tredjeparter får adgang hertil. Selskabet kontrollerer dog ikke hver eneste risiko i forbindelse med brugen af internettet og advarer derfor webstedets brugere om de potentielle risici, der er forbundet med driften og brugen af internettet. Webstedet kan indeholde links til andre websteder eller andre internetkilder. Da selskabet ikke kan kontrollere disse websteder og eksterne kilder, kan selskabet ikke holdes ansvarlig for levering eller visning af disse websteder og eksterne kilder og kan ikke holdes ansvarlig for indholdet, reklamer, produkter, tjenester eller andet materiale tilgængelig på eller fra disse websteder.

Du kan se eller redigere dine personlige data online for mange af vores tjenester. Du kan også foretage valg om vores indsamling og brug af dine data. Hvordan du kan få adgang til eller kontrollere dine personlige data, afhænger af hvilke tjenester du bruger. Du kan vælge, om du ønsker at modtage reklamekommunikation fra vores hjemmeside via e-mail, sms. Hvis du modtager salgsfremmende e-mail eller sms-beskeder fra os og ønsker at fravælge, kan du gøre det ved at kontakte Flexintra. Du kan også foretage valg om modtagelse af salgsfremmende e-mail, ved at besøge og logge ind i Flexintra’s kundemodul, som giver dig mulighed for at ændre kontakt oplysninger, administrere kontaktpræferencer, fravælge e-mailabonnementer og vælge om du vil dele dine kontaktoplysninger med andre brugere af vores website. Disse valg gælder ikke for obligatorisk servicekommunikation, der er en del af vores arbejde og service.

Vores website samler data for at fungere effektivt og give dig de bedste oplevelser med vores tjenester. Du giver nogle af disse data direkte, f.eks. Når du har en personlig konto. Vi får en del af det ved at optage, hvordan du interagerer med vores tjenester ved for eksempel at bruge cookies og modtage fejlrapporter fra brug af vores website. Vi modtager også data fra tredjeparter (herunder andre virksomheder). For eksempel kan vi supplere de data, vi indsamler ved at købe demografiske data fra andre virksomheder. Vi kan også bruge tjenester fra andre virksomheder til at hjælpe os med at bestemme en placering baseret på din IP-adresse for at tilpasse bestemte tjenester til din placering. De data, vi indsamler, afhænger af de tjenester og funktioner, du bruger.

Vores hjemmeside anvender de data, vi indsamler, til tre grundlæggende formål: At forbedre og personalisere de tjenester vi tilbyder, for at sende kommunikation, herunder reklamekommunikation, og at vise annoncering. Ved at udføre disse formål kombinerer vi de data, vi indsamler via de forskellige webstedsydelser, du bruger til at give dig en mere problemfri, konsistent og personlig oplevelse. For at forbedre privatlivets fred har vi imidlertid indbygget teknologiske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at forhindre visse datakombinationer. For eksempel gemmer vi data, som vi indsamler fra dig, når du er uautoriseret (ikke logget ind) separat fra eventuelle kontooplysninger, som direkte identificerer dig, f.eks. Dit navn, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer.

Vi deler udelukkende kun dine personlige data med dit samtykke eller om nødvendigt for at fuldføre enhver transaktion eller levere enhver tjeneste, du har anmodet om eller autoriseret. For eksempel deler vi dit indhold med tredjeparter, hvis du beder os om det. Vi deler også personlige data med leverandører eller agenter, der arbejder på vores vegne med det formål, der beskrives i denne erklæring. For eksempel har vi virksomheder, som vi har ansat for at yde kundesupport eller hjælpe med at beskytte og sikre vores systemer, og visse tjenester kan have brug for adgang til personlige data for at kunne levere disse funktioner. I sådanne tilfælde skal disse virksomheder overholde vores databeskyttelses- og sikkerhedskrav og må ikke bruge personlige oplysninger, som de modtager fra os til andre formål. Vi kan også videregive personoplysninger som led i en virksomhedstransaktion som fusion eller salg af aktiver.

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud