Nem og brugervenligt Support system

Nemt og brugervenligt support modul til at understøtte dit firmas support opgaver. Kan også bruges i boligforeninger, til vicevært opgaver. Hurtigt at vedhæfte billeddokumentation. Og man kan oprette log over udført abejde som både ansvarlig medarbejder og kunde kan se.


Som vist her ovenfor, kan man når man er logget ind i intranettet som medarbejder, få en liste over support sager. Normalt har man 3 faneblade. Et til åbne sager, et til igangværende sager, og et til lukkede sager. Og har man rollen som supportmanager, vil man have et faneblad mere, hvor man vil få listet alle de sager som er oprettet af kunder eller beboere.

Her er der ikke tilknyttet en medarbejder endnu. Og man kan som supportmanager, tilknytte en ansvarlig medarbejder til en sag.

Som vist nedenfor, er dette billedet man for frem når man klikker på en supportsag fra en af ovenstående lister.


Her kan man vælge medarbejder som er ansvarlig for sagen. Man kan vælge en kunde. Dette er automatisk udfyldt når kunden eller beboeren udfylder en support sag.

Der er mulighed for at vælge en evt. forventet start og slutdato.

Man kan indtaste en log til sagen. Det er i de tilfælde hvor der er flere operationer i en sag. F.eks hvis man skal have udstyr til reperation, eller man måske skal bestille en håndværker til at udbedre en skade. Når man udfylder en log, kan man vælge at sende en SMS eller email med status til opretteren og/eller den ansvarlige medarbejder. I nogen tilfælde er det måske ikke den ansvarlige som udfører arbejdet. Så derfor skal vedkommende orienteres om sagens forløb.

søge funktion i support modul
Der er desuden en søgefunktion til support modulet. Såfremt man har mange sager igang, kan det være problematisk at finde en sag. Derfor er der denne søgefunktion med forskellige filtre man kan sætte på. Der kan søges på bestemte kategorier, status(åbne, lukkede, igang, afventer). Der er mulighed for at søge på startdato, kunde/medlem/beboer, tekniker/vicevært og som noget nyt, kan man nu også søge på fritekst i overskrift og/eller beskrivelsen og løsningen.
  

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud