CMS modul

CMS eller Content Management System

Med et CMS modulet fra Flexintra, har du fuld kontrol over indholdet på din hjemmeside. Som vist nedenfor, består CMS modulet af flere elementer som vi beskriver længere nede i teksten.
Rediger side tekst

Administrator menu

CMSet tilgås via linket som vist i nedenstående billede
Administrator menupunkt til CMS

Ved klik på linket åbnes side som vist i det øverste billede. Selv CMS delen består igen af 2 elemenenter, som beskrevet i de næste 2 sektioner.

Listen med oprettede tekster

Liste med oprettede side tekster

Her kan man redigere en tekst ved at klikke på et link i menuen. Det er også muligt at oprette eller slette en tekst. Ønsker man at slette, vil man blive advaret herom inden. Man skal bare være opmærksom på at sider som linker til denne tekst, så ikke længere vil vise teksten.


Rediger tekst indhold

Som nedenstående billede viser, består Rediger tekst siden af flere felter med mulighed for at lave individuelle indstillinger for hver tekst. Rediger og opret tekst siderne er næsten identiske. Forskellen vil blive beskrevet under hvert punkt.
1. Indtast en overskrift for siden. Denne tekst bliver vist i browserens titel samt som overskrift for sidens indhold.
2. Meta description. Her indtastes beskrivelsen af indholdet som søgemaskiner bruger til søgninger på nettet.
3. Meta keywords. Enkelte ord til at beskrive indholdet. Igen er det til søgemaskine optimering.
4. Under Meta keywords, er der skrevet i ren tekst, hvilken web adresse som siden kan tilgås med. Både som almindelig url (/showpageContent.aspx?pageid=71), og som søgemaskine optimeret url (/pages/71/CMS-modul). Denne tekst vises kun på rediger siden
5. Her har vi selve editoren til at indtaste indholdet til siden. Det er som man kender det fra f.eks word. Man kan indsætte tekst, billeder, links osv. 
6. Indsættelse af links til dokumenter. Lige som det er muligt at gemme billeder osv i teksten, er det muligt at linke dokumenter i bunden af teksten. F.eks hvis man har nogle artikler som skal underbygge indholdet i teksten. Vises kun rediger siden.
7. Det er desuden muligt at vælge om en tekste skal være synlig uden at brugeren er logget ind. Lige som i menu opsætningen, hvor man kan vælge om et link skal være synligt uden at brugeren er logget ind, er der også her den mulighed. Altså findes der 2 lag af sikkerhed i flexintra systemet til at sikre at tekster er skjulte hvis man ønsker dette.
CMS indholdstyring

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud