CRM modul

I kunde modulet eller som det også populært hedder: CRM, er det muligt at registrere informationer omkring dine kunder.
Siden er delt op i faneblade, som bliver beskrevet herunder:
Stamdata:
Man kan selvfølgelig gemmer basis informationer så som navn, adresse, kontaktperson i kundens firma, kontakt person i eget firma. Antal medarbejdere samt meget mere.

Der er desuden mulighed for at gemme relevante dokumenter på kunden som nedenstående billede viser. Her er det muligt, som alle andre steder i systemet, at oprette mapper og gemme dokumenter under de enkelte mapper, så man for en bedre struktur i kundens dokumentation.


Salg:
Alle fakturaer, kreditnotaer og rykkere er liste under dette faneblad, som giver direkte adgang til at se oplysninger på disse. Desuden er der som noget nyt, grafisk visning af kundens top 5 køb fordelt på Varekategorier.
Komplet oversigt og top 5salg på kunden

Reklamer:
Her kan man se hvilke reklamer som kunden har fået oprettet samt status for om de bliver vist. Det er lavet sådan i systemet, at man kan sælge reklame plads på sin hjemmeside. Så hvis man ønsker at tjene penge på reklame, kan dette lade sig gøre nemt og bekvemt.

Email:
Under dette faneblad, er det muligt at se alle mails sendt til kunden igennem systemet.

Login:
Under dette faneblad, er det muligt at se hvilke logins kunden er oprettet med. 
Der er flere muligheder til at ændre password for kunden. Ud over at kunden selv har mulighed for at få tilsendt et nyt password via Glemt password funktionen på login siden, så kan administrator også ændre og sende nye passwords til kunden såfremt kunden ikke selv er i stand til at gøre dette. Man kan både trykke på Skift login hvor systemet opretter et nyt login (hvis man har indtastet et nyt password i tekstfeltet). Her sendes der ingen besked til kunden. 
Ønsker man at orientere kunden om det nye password, er der 2 muligheder. Enten kan man sende det via SMS eller via e-mail. Man kan selvfølgelig også gøre begge dele. Trykkes der på knappen Opret nyt password, autogenererer systemet et nyt password til brugeren, som bliver sendt på mail til brugeren.
Komplet liste over login informationer og logs på brugerens færden på hjemmesiden

Projekter og tilbud:
Og sidst men ikke mindst, er der direkte adgang til de projekter som kunden er i gang med eller tilbud som kunden  har modtaget. Som billedet nedenfor viser, får man både listet de projekter og tilbud som er oprettet, samt de tilbud som er lavet som PDF. Dvs, at laves der om i et tilbud, kan man se historikken på selvsamme tilbud som er lavet.
Project and offers

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud