Lej en IT chef

Hos mange små firmaer har man ikke råd eller arbejde nok til en fuldtids ansættelse af en IT medarbejder.
Og det er i mange tilfælde også ens betydende med at man ikke helt har styr på licenser, sikkerhed på PCer så man er beskyttet mod virus, malware, spyware og hvad der ellers findes af trusler på internettet.

Men det behøver ikke at være en bekostlig affære at få styr på. Du kan hos Flexintra "leje en IT chef" på timebasis.
Vi sørger i fællesskab for at få lavet en IT politik så medarbejdere ved hvad man må, ikke må og hvad der er god skik på internettet i forhold til sikkerhed på arbejdspladsen.
Vi sørger for at der er en ordentlig backup plan i forhold til interne dokumenter og viden. Så hvis uheldet er ude, er alt data sikret med backup.
Står man for udskiftning af IT udstyr, kan flexintra lave en pris oversigt så du kan se hvad det præcist vil koste.

Vi sørger for at alle maskiner har et ordentligt antivirus program installeret samt en scanningsplan så PCer bliver scannet i et fast skema.
Og skulle uheldet være ude, sørger vi for at IT-udstyret bliver renset eller repareret. Vi kan evt også efter aftale, sørge for en backup PC. En PC som på forhånd er sat op efter den standard med installationer af programmer som firmaet bruger.
Så vi på den måde kan sikre, at alle PCer og medarbejdere har minimum af nedetid.

Med en aftale med Flexintra følger også en remote access licens. Dvs at vi kan logge ind på din PC via et program, og i mange tilfælde rette fejl i løbet af meget kort tid. Vi sparer altså transporten til og fra din arbejdsplads. Så selvom du f.eks. arbejder  i Jylland, kan vi fra vores kontor i Slangerup arbejde på din PC.

Kontakt os på telefon: 31621422 eller på e-mail: thomsen@flexintra.net. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Flexintra har leveret IT løsninger siden 2003. Og vores kunder spænder vidt fra Forums for sygeplejersker over jobskabende arbejde for kriminelle til bil leasing branchen

Abonner

Få seneste nyheder og tilbud